Licențe softwareSistem de operare ce oferă izolare şi control între conturile existente pe un server de găzduire web. CloudLinux este soluţia optimă, flexibilă şi eficientă pentru administrarea facilă a serverele de găzduire web cPanel.

CloudLinux
de la
€13,5

Control panel pentru administrarea serverelor web, a aplicaţiilor, e-mailurilor şi bazelor de date. Permite crearea de utilizatori multipli şi o administrare facilă a pachetelor Php, Perl, Python şi a scripturilor web.

ISPManager
de la
€19

Software installer compatibil cu ISPManager şi cPanel ce permite instalarea uşoară, fără cunoştinţe administrative a celor mai uzuale şi folosite scripturi şi aplicaţii. Softaculous poate fi folosit numai ca modul.

Softaculous
de la
€2,90

Sistem facturare şi suport destinat în principal furnizorilor de servicii online. WHMCS permite automatizarea completă a task-urilor uzuale referitoare la emiterea de facturi, crearea de conturi cPanel sau chiar VPS.

WHMCS
de la
€21,4

Sistem de management pentru a administra servere fizice destinate virtualizării resurselor. Permite crearea de pachete în conformitate cu planurile alocate în WHMCS. Clienţii dispun și ei de panou de control.

SolusVM
de la
€9,99

Game control panel pentru servere de jocuri. GameCP permite crearea şi administrarea a peste 70 de servere de jocuri. Licenţa GameCP nu include licenţa jocurilor, aceasta trebuie achiziţionată separat.

GameCP
de la
€14,9