Cloud VPSWordpress

Platforma Wordpress a fost creată special pentru a rula un blog dedicat în condiţii optime, de performanţă maximă şi latenţă minimă.

VPS Wordpress
de la
€9,95

Joomla

Aplicația Joomla în cloud oferă automatizeaza instalării şi configurării scriptului, precum administrarea facilă a serverului şi a scriptului dedicat.

VPS Joomla
de la
€9,95

Magento

Conceput pentru vanzări online, serverul virtual preconfigurat Magento oferă o viteză de reacţie sporită necesară magazinelor mici şi medii.

VPS Magento
de la
€9,95

phpBB

Posesorii unui website phpBB vor constata o îmbunătăţire la nivel general a performanţelor forumului şi cea mai rapidă instalare a softului.

VPS phpBB
de la
€9,95

Drupal

Permite instalarea, administrarea şi rularea platformei Drupal într-un mod flexibil, uşor de folosit şi foarte performant.

VPS Drupal
de la
€9,95

PrestaShop

Preconfigurat pentru a rula PrestaShop, script de eCommerce care ofera comercianţilor controlul complet al aspectului şi conţinutului.

VPS PrestaShop
de la
€9,95

Moodle

Puneți bazele unei comunităţi e-learning folosind Moodle. Resursele optime pentru proiecte e-learning sunt asigurate de la început.

VPS Moodle
de la
€9,95

MediaWiki

Poţi furniza informaţii structurate corect şi relevante folosind platforma MediaWiki. Vei avea un wiki rapid, similar cu Wikipedia.

VPS MediaWiki
de la
€9,95

Rails

Creat special pentru programatori Ruby on Rails, acest cloud reprezintă mediul ideal pentru crearea, testarea sau îmbunătăţirea aplicaţiilor.

VPS Ruby on Rails
de la
€9,95

LAMP

Specializat pentru a aplicaţii care folosesc Linux, Apache, MySQL şi PHP; se poate folosi pentru găzduirea de aplicaţii LAMP multiple.

VPS LAMP
de la
€9,95

LAPP

Specializat pentru a aplicaţii care folosesc Linux, Apache, PostgreSQL şi PHP; poate fi folosit pentru aplicaţii LAPP multiple.

VPS LAPP
de la
€9,95

Tomcat

Specializat pentru servleturi Java şi aplicaţii de tip Tomcat. Funcţionalitatea Tomcat este preinstalată şi funcţionează out-of-the-box.

VPS Tomcat
de la
€9,95

NixServers a conceput VPS-urile în Cloud ca fiind platforme de deployment ultra-rapid, orientate în totalitate către aplicaţie şi către parametrii de resurse alocabile în care aceasta funcţionează în mod optim.

Oferta de aplicații specializate este îndreptată către posesorii single-site, care doresc să ruleze aplicaţiile în condiţii optime, adaptate din punct de vedere tehnic unei anumite aplicaţii şi în acelaşi timp să poată beneficia de cel mai bun preţ raportat la resursele specifice pe care aplicaţia le consumă.

Este mai bun decat un pachet de shared hosting? Cu siguranţă este mult superior. Resursele sunt garantate şi adaptate pentru fiecare aplicaţie în parte.

Este mai bun decat un server virtual uzual? Pentru aplicaţia respectivă da. Dar pentru aplicaţii diferite? Vor funcţiona, dar optimizările au fost făcute pentru un singur tip de aplicaţie dedicată.