Modalităţi de plată

1. Transfer bancar / ordin de plată

Transferul bancar ramâne în continuare cea mai sigură metodă de plată existentă în Romania. Dacă sunteţi îngrijorat în privinţa confidenţialităţii datelor personale, vă recomandăm ca şi modalitate de plată 100% sigură transferul bancar.

În urma comenzii dumneavoastră veţi primi o proformă valabilă timp de 5 zile. Aceasta poate fi platită la orice oficiu bancar al oricărei bănci conform instrucţiunilor pe care le veţi primi odată cu proforma.

Daca nu doriţi niciun comision suplimentar, nu aveţi bani pe card și doriţi să efectuaţi plata în intervalul de 5 zile, puteţi folosi această metodă foarte sigură.

Dezavantajul acestei metode este timpul mare de confirmare a plăţii putând ajunge în unele cazuri şi la 3 zile pentru plăţile interne.

2. Credit card online

Puteţi efectua plăţile pentru serviciile achiziţionate folosind un card de credit/debit, prin intermediul unuia dintre procesatorii de carduri disponibili, mai exact MobilPay, Moneybookers (Skrill) și Payza. După efectuarea plăţii vă rugăm să acordaţi până la 60 minute pentru confirmarea plăţii şi pentru a nu efectua o plată dublă în cazul neconfirmării imediate online a plăţii facturii.

3. Plăţi virtuale (Paypal / MoneyBookers / Payza)

Paypal, Moneybookers şi Payza sunt cei mai folosiţi şi cunoscuţi procesatori de plăţi internaţionale şi vă permit să efectuaţi plăţi fara a introduce contul bancar sau numărul cardului bancar.