Data centerTIER Data Center

Condiții optime pentru echipamente IT

NixServers este operatorul principal al centrului de date TIER. Serverele sunt monitorizate permanent și ținute în incinte special amenajate din punct de vedere al alimentării, răcirii și furnizării de acces la Internet pentru a oferi clienților cele mai bune servicii posibile 24/24.


Răcire inteligentă

Răcirea este realizată prin intermediul dalelor de ventilație prezente în pardoseala tehnică supraînălțată. Serverele sunt răcite într-un sistem hibrid proiectat de TIER de tip culoar rece / culoar cald, cu aport de aer proaspăt și evacuare de aer cald. Sistemul de răcire redundant permite răcirea sistemelor chiar și în cele mai calde perioade ale anului, asigurând funcționarea permanentă în condiții optime de temperatură și umiditate a tuturor echipamentelor.

În caz de avarie electrică nu există downtime

Problemele majore de downtime ale centrelor de date se datorează în general lipsei de alimentare cu energie electrică pe perioade îndelungate datorată avariilor electrice ale furnizorilor de energie. Echipamentele NixServers sunt protejate la suprasarcină și avarii de scurtă durată de UPS-uri profesionale. În caz de avarie electrică serverele sunt alimentate de la grupul electro-generator până la remedierea oricărei probleme.

Rețeaua noastră

Administrăm o rețea redundantă, multi-homed și redundantă intern, identificată prin AS 50515. Pentru a putea oferi clienților cele mai bune și stabile servicii ne bazăm pe echipamente profesionale de rețea, produse de producători de marcă. Pentru a preveni defecțiunile la rețeaua NixServers folosim diverse tehnologii hardware și software pentru a asigura redundanța rețelei interne.

Schema toplogică a rețelei NixServers

Data Center Romania