De ce ne aleg clienții?


Despre NixServers

“Calitatea nu este niciodată un simplu accident. Este întotdeauna rezultatul intențiilor bune, efortului susținut, a unei direcții clare și a unei execuții precise, este alegerea înțeleaptă din multele variante posibile.”

- William A. Forester

Pentru că garăntăm TOTUL, de la uptime, la resursele hardware disponibile și viteza alocată

Compania noastră oferă servicii unice în industria hosting-ului din România. Îți oferim servere dedicate de calitate superioară cu bandă PREMIUM în Internet pe porturi upgradabile. Astfel toate serverele dedicate dispun de o viteză superioară și latențe minime. Și ca să poți obține maxim de performanță din serviciile noastre, venim în sprijinul fiecărui client cu un uptime pe măsură: 99,9% garantat. În acest fel, clienții noștri pot avea cea mai placută experiență folosind serviciile noastre.

Pentru că avem experiența de suport de care ai nevoie, atunci când contează

Nu îți face griji, nu trebuie să fii un expert în administrarea serverelor pentru a folosi serverele dedicate NixServers, avem resursele și experiența necesare pentru a te ajuta să îți atingi scopurile. Departamentul Suport este întotdeauna pregătit să îți ofere ajutor indiferent de problema pe care o ai, fie zi sau noapte, indiferent de sistemul de operare pe care il folosești sau de softul pe care alegi să-l folosești.

Pentru că punem accent pe calitatea serviciilor și pe satisfacția ta

Scopul nostru principal este, și întotdeauna a fost, să furnizam clienților noștri servicii ireproșabile 24/7/365. Înarmați cu aceasta idee, acordăm mereu atenția specială care ți se cuvine, ne asigurăm că serviciile tale ruleaza perfect și că vei fi mereu mulțumit.

Pentru că experiența întotdeauna contează

Având personal cu mai mult de 15 ani de experiență în servicii IT, avem toate punctele necesare ca să putem susține și îmbunătăți afacerea ta online și totodată să-i oferim calitatea pe care o merită.

Pentru că facem lucrurile simplu și flexibil

Datorită faptului că suntem într-o mare masură centrați pe interacțiunea clientului cu serviciile noastre, încercăm pe cât de mult posibil sa ținem lucrurile cât mai simple, oferind la toate produsele noastre interfețe de acces și control al serviciilor ușor de folosit de oricine, indiferent de experiență. Suntem și vom ramâne orientați către sisteme unix. Toate softurile care vin preinstalate sau sunt incluse în serviciile noastre beneficiază de suport deplin din partea companiei noastre.